• Muhle Barberkost Classic Sort m/Silvertip Fibres©
Muhle Barberkost Classic Sort m/Silvertip Fibres©

Barberkost Classic Sort m/Silvertip Fibres©

295,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Stor og fyldig barberkost fra Mühle i Tyskland med højteknologisk Silvertip Fibres©, i et flot stilfuldt og klassisk design fra deres serie CLASSIC, der er fremstillet af de bedste materialer i højeste kvalitet.

Udsolgt

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Barberkosten er håndlavet med m/silvertip Fibres© i højteknologisk syntetiske fibre via global innovation. Resultatet er en førsteklasses kvalitet, som Mühle selv har udviklet og designet.

Fibres© erstatter silvertip fra grævlingen, og er væsentlig blødere og utrolig slidstærk, da barberkosten tørre hurtigere end en barberkost i natur hår.

De veganske fibre giver et særligt cremet barberskum, hvad enten du bruger barbersæbe eller barbercreme. En innovativ løsning, så grævlingen kan beholde sine smukke hår i fred uden at blive klippet.

Skaftet er fremstillet af kunststof i farven sort.

Målspecifikation: Ring størrelse: M - 21 mm B: 35 mm H: 102 mm V: 54 g

Flot barberkost til den kræsne mand, der sætter pris på godt håndværk til en fornuftig pris.

Mühle er Europas førende virksomhed og pioner indenfor fremstilling af luksus barbergrej.

Fakta om barberkost: Barberkost med Fibres© silvertip hår er et helt nyt produkt på marked. Derfor ved vi ikke, hvor lang holdbarhed denne barberkost har - men vi antager, at den har en noget længere holdbarhed end en barberkost med ægte grævlingehår, da denne teknologi gør, at hårene tørre hurtigere. Denne barberkost skal behandles, som alle andre barberkoste, tørre med hoved nedad i cirkulerende luft, og rengøres grundigt i rent vand efter hver barbering.

Dataark

Børstetype
Syntetisk fibre

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)