• Antica Barbieria - Aftershave Milk m/Mandel olie
Antica Barbieria - Aftershave Milk m/Mandel olie

Aftershave Milk m/Mandel olie - Antica Barbieria Colla

360,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En unik aftershave Milk / Lotion med plejende mandel olie fremstillet efter gamle traditionelle opskrifter fra det italienske firma Antica Barbieria Colla, Milano, der siden 1904 har fremstillet nogle af de bedste plejeprodukter, der kun anvendes i deres berømte salon i Milano.

Få varer tilbage

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Denne aftershave med plejende og nærende mandel olie fra Antica Barbieria Colla bør ingen gå glip af. Den tidløse duft af mandel kærtegner blidt dit ansigt efter barbering, og efterlader den glat og beroligende med en vidunderlig følelse af blødhed.

Mandel olie er velegnet til alle hudtyper fra normal til tør hud. Den hindre udtørring af huden, og giver en fantastisk pleje og fugt.

Leveres i en flot eksklusiv æske.

Størrelse: 100 ml.

Fremstillet i Italien

Antica Barbieria Colla blev grundlagt i 1904 af Dino Colla. Siden 1949 er den berømte salon drevet af Franco Bompieri. Salonen ligger lige bag La Scala i Milano, og deres kunder tæller mange berømtheder indenfor showbusiness og politik. Hvert produkt er unikt fremstillet efter gamle traditionelle opskrifter med et moderne twist. Antica Barbieria Collas produkter oser af historie, kultur, luksus og kvalitet ned til mindste detalje.

Relaterede produkter

(Der er 7 andre produkter i samme kategori)