• EAU DE COLOGNE N°0 (100 ml.) - Antica Barbieria Colla
  • Antica Barbieria Colla, Milano, Italy
EAU DE COLOGNE N°0 (100 ml.) - Antica Barbieria Colla

EAU DE COLOGNE N°0 (100 ml.) - Antica Barbieria Colla

785,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En elegant og raffineret herreduft fra det legendariske italienske firma Antica Barbieria Colla, Milano, der siden 1904 har fremstillet nogle af de bedste plejeprodukter, der kun anvendes i deres berømte salon i Milano.

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Denne eksklusive herreduft - Eau De Cologne No. 1 fra Antica Barbieria Colla er én af deres signaturdufte, der markerer firmaets 111 år historie, hvor de har formået at opretholde en historisk tidslomme i deres legendariske salon i hjertet af Milano, lige bag La Scala.

For at markere firmaets lange historie, har de fremstillet 4 eksklusive Eau De Cologne til mænd, der hver bærer nummeret for årstallet for firmaets grundlæggelse 1. 9. 0. 4.

Eau De Cologne No 9 - en duft, der hylder fortiden med elegante og majestætiske noter af sandeltræ. En klassisk og kraftfuld maskulin duft, der fremhæver enhver mand. Duften er varm, tidsløs, sprød og virkelig lækker - en duft, som kun italienere kan fremtrylle.

  • Topnoter: Bløde noter af sandeltræ, 
  • Mellemnoter: Liljekonval, geranium, vanilje og petitgrain (en sprød grøn træagtig duft) 
  • Bundnoter: Moskus

Leveres i en flot eksklusiv æske.

Størrelse: 100 ml.

Fremstillet i Italien Antica Barbieria Colla blev grundlagt i 1904 af Dino Colla. Siden 1949 er den berømte salon drevet af Franco Bompieri. Salonen ligger lige bag La Scala i Milano, og deres kunder tæller mange berømtheder indenfor showbusiness og politik. Hvert produkt er unikt fremstillet efter gamle traditionelle opskrifter med et moderne twist. Antica Barbieria Collas produkter oser af historie, kultur, luksus og kvalitet ned til mindste detalje.

Dataark

Duftnote
Musk

Relaterede produkter

(Der er 5 andre produkter i samme kategori)