• Muhle aftershave lotion med Aloe Vera
Muhle aftershave lotion med Aloe Vera

Aftershave Lotion med Aloe Vera (100 ml)

169,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Plejende og nærende naturlig Aftershave Lotion med Aloe Vera fra Mühle, Tyskland

Udsolgt

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Denne aftershave lotion er specielt velegnet til mænd med følsom og irriteret hud.

Aftershave med Aloe Vera er regenererende og fugtgivende. Den beroliger irritation og forebygger udtørring af huden efter barbering.

Aloe Vera planten er fra området omkring Middelhavet og har en lindrende og forfriskende effekt på den følsomme og sarte hud. Denne naturlige aftershave lotion er desuden tilsat en lækker duft af egetræs mos og mynte, der har en behagelig frisk maskulin duft.

Leveres med en praktisk pumpe til dosering og er velegnet til rejsebrug.

Det er et ”MUST” at anvende en god plejende Aftershave Lotion efter hver barbering – også selvom du bruger en elektrisk barbermaskine. Huden har brug for næring og pleje for at få et sundt og velplejet udseende. Husk, ansigtet er dit visitkort til omverden.

INGREDIENTS: Aqua (Water), Glycine Soja (Soybean) Oil, Alcohol, Glycerin, Aloe Vera Gel, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Calendula Officinalis (Marigold) Flower Extract, Panthenol, Tocopherol, Bisabolol, Persea Gratissima (Avocado) Oil Unsaponifiables, Sucrose Stearate, Echinacea Angustifolia (Coneflower) Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate, Galactoarabinan, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Menthol, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Linalool

2017-04-18

Dataark

Duftnote
Aloe vera

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Noberu of Sweden,...

209,00 DKK

En plejende aftershave med de bedste ingredienser fra det svenske firma, Nõberu of Sweden med en skøn og naturlig duft af sandeltræ.