• Skøn naturlig skægolie fra OAK
Skøn naturlig skægolie fra OAK

Naturlig skægolie Barber of Rome, 30 ml., OAK

239,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Nyd og mærk den friske duft af modne citroner blandet med aromatiske duft af tobacco nænsomt blandet med tonka bønner med et drys afslappende lavendel og bergamot. Velkommen til Barber of Rome - en naturlig skægolie fra OAK, der dufter fantastisk og samtidig er fuld af lækre plejende naturlige ingredienser.

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Barber of Rome skægolie har en frisk og varm duft - der er elegant og maskulin. Duften er komponeret med friske modne citroner den varme og maskuline duft af tobacco med tonka bønner med et strejf af lavendel og bergamot. Olien indfanger den elegante atmosfære, der findes hos barberer i Rom. Den varme maskuline duft får dig til at slappe af, som sad du i en rigtig barberstol midt i Roms mondæne gader.

HVORFOR BRUGE SKÆGOLIE? Skæghår er omtrent dobbelt så tykt, som normalt hår. Derudover er skæghår svært at kontrollere, det er tungere og krøller i alle retninger. Det korte skæghår kradser og ridser på (fremmed hud) og, når, det vokser sig længere, har det en tendens til at irritere huden under, især efter trimning, da den tykke del af skægget er skåret af, og derfor giver meget skarpe kanter. Derfor er det vigtigt, at bruge en god naturlig skægolie, der både plejer skæg og hud, giver skægget en let glans med en naturlig duft og blødgør det. Et flot veltrimmet skæg er nu pænest.

INDHOLD & FUNKTION I DENNE SKÆGOLIE: Alle olier i skægolie fra OAK NATURAL BEARDCARE er specielt udvalgt til at give ansigt og skæg den bedste pleje og omsorg. Den økologiske olie fra jojoba og solsikkeolie tilfører vitaminer til hud og skæg. Den rene koldpresset økologiske mandelolie forhindrer huden i at tørre ud og glatter samtidig skørt og uregerligt hår mens rosmarinolie renser og plejer dit skæg. Ved brug af en skægolie gøres skægget blødt og mere elastisk. Brug den regelmæssig så letter du overgangen fra kort til længere skæg væsentligt uden at huden klør eller skægget kradser.

Ingrediensliste: Prunus Amygdalus Dulcis (Almond Oil) Olie, Simmondsia Chinensis (Jojoba Olie) Frøolie *, Parfume (Naturlige Essentielle Olier), Limonen, Benzyl Salicylat, Linalool, Citral, Rosemary Officinalis Blad Uddrag *, Citronellol, Helianthus Annuus (Solsikkeolie) Frøolie * Isoeugenol, coumarin, geraniol, alkohol * Fra certificeret økologisk landbrug

Relaterede produkter

(Der er 10 andre produkter i samme kategori)