• Naturlig skægolie fra OAK
Naturlig skægolie fra OAK

Naturlig skægolie, Barber of Athens, 30 ml., OAK

239,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Mærk den varme græske brise med en duft fra de grønne bitre orange træer med et strejf af bergamot og cypress mens et dampende håndklæde lindrer ansigtet: Velkommen til Barber of Athens - en naturlig skægolie fra OAK, der dufter fantastisk og samtidig er fuld af lækre plejende naturlige ingredienser.

Udsolgt

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Barber of Athens skægolie har en duftende træagtige duft med en basisnoter af cedertræ og balsamgran, hjerte noter af petitgrain og en krydret frisk top note af bergamot og cypress. Olien indfanger den unikke atmosfære, der findes hos barberer i Athen. Den varme let krydrede duft får dig til at slappe af, som sad du tilbagelænet i en rigtig barberstol midt i Athens historiske gader.

HVORFOR BRUGE SKÆGOLIE? Skæghår er omtrent dobbelt så tykt, som normalt hår. Derudover er skæghår svært at kontrollere, det er tungere og krøller i alle retninger. Det korte skæghår kradser og ridser på (fremmed hud) og, når, det vokser sig længere, har det en tendens til at irritere huden under, især efter trimning, da den tykke del af skægget er skåret af, og derfor giver meget skarpe kanter. Derfor er det vigtigt, at bruge en god naturlig skægolie, der både plejer skæg og hud, giver skægget en let glans med en naturlig duft og blødgør det. Et flot veltrimmet skæg er nu pænest.

INDHOLD & FUNKTION I DENNE SKÆGOLIE: Alle olier i skægolie fra OAK NATURAL BEARDCARE er specielt udvalgt til at give ansigt og skæg den bedste pleje og omsorg. Den økologiske olie fra jojoba og solsikkeolie tilfører vitaminer til hud og skæg. Den rene koldpresset økologiske mandelolie forhindrer huden i at tørre ud og glatter samtidig skørt og uregerligt hår mens rosmarinolie renser og plejer dit skæg. Ved brug af en skægolie gøres skægget blødt og mere elastisk. Brug den regelmæssig så letter du overgangen fra kort til længere skæg væsentligt uden at huden klør eller skægget kradser.

Ingrediensliste: Prunus Amygdalus Dulcis (Almond Oil) Olie, Simmondsia Chinensis (Jojoba Olie) Frøolie *, Parfume (Naturlige Essentielle Olier), Limonene, Linalool, Rosemary Officinalis Blad Uddrag *, Geraniol, Helianthus Annuus (Solsikkeolie) Frøolie *, Citronellol, Citral, Alkohol * Fra certificeret økologisk landbrug

Dataark

Duftnote
Cedertræ

Relaterede produkter

(Der er 10 andre produkter i samme kategori)

Naturlig barbercreme i...

141,55 DKK 149,00 DKK -5%

SHAVE CREAM fra tyske OAK forbereder huden til en perfekt barbering. Den fungerer som en ren skummende barbercreme, der ligger sig som en "film"...