Skægolie

Olie, der plejer og beskytter dit fuldskæg.

Det tager lang tid og en masse tålmodighed, at få et flot og velplejet fuldskæg, der understreger din personlighed og maskulinitet. Derfor er det VIGTIGT, at give det den allerbedste pleje og beskyttelse.

Vores skægolier er udvalgt med stor omhu, hvor vi har lagt vægt på funktionalitet, naturlighed og ingredienser, der er velegnet til pleje af skæg. Læs gerne vores GUIDE omkring skægpleje, så du får det produkt, der matcher dit behov. Vi har forsøgt så godt som muligt, at beskrive de mange lækre dufte på en autentisk måde, så du "næsten" kan fornemme duften.

Dit skæg suger en masse dufte til sig i løbet af dagen, og derfor, er det VIGTIGT, at du giver det en FRISKER i løbet af dagen, der både dufter lækkert, men, også plejer og fugter dit skæg, så det får et flot sundt og velplejet look.

Vores skægolie er fra Brooklyn Grooming, New York, Captain Fawcett, England, Mr. Natty, England, AVERE LA BARBA, Italien, The Brighton Beard Company, England og Bedforshire Beard Co., England, Brooklyn Soap Company, Hamburg og OAK, Berlin m.v.

Aktive filtre

WINDSOR, Skægolie til...

176,00 DKK 220,00 DKK -20%

En plejende skægolie fra det gamle apotek og Kgl. Hofleverandør til det britiske kongehus, D.R. HARRIS & CO., London, der siden 1790 har...