Skægolie

Olie, der plejer og beskytter dit fuldskæg.

Det tager lang tid og en masse tålmodighed, at få et flot og velplejet fuldskæg, der understreger din personlighed og maskulinitet. Derfor er det VIGTIGT, at give det den allerbedste pleje og beskyttelse.

Vores skægolier er udvalgt med stor omhu, hvor vi har lagt vægt på funktionalitet, naturlighed og ingredienser, der er velegnet til pleje af skæg. Læs gerne vores GUIDE omkring skægpleje, så du får det produkt, der matcher dit behov. Vi har forsøgt så godt som muligt, at beskrive de mange lækre dufte på en autentisk måde, så du "næsten" kan fornemme duften.

Dit skæg suger en masse dufte til sig i løbet af dagen, og derfor, er det VIGTIGT, at du giver det en FRISKER i løbet af dagen, der både dufter lækkert, men, også plejer og fugter dit skæg, så det får et flot sundt og velplejet look.

Vores skægolie er fra OAK, Berlin, Mootes Zürich, Beyers Oil München og Bullfrog Milano m.v.

Aktive filtre

Skægolie - All In One...

152,10 DKK 169,00 DKK -10%

All In One olie, der kan anvendes som en pre-shave olie til før barbering, og som fugtgivende og plejende olie til længere skæg, der trænger til...

Naturlig Skægolie til...

273,60 DKK 288,00 DKK -5%

Til dig, der ønsker et flot, naturligt velduftende og velplejet fuldskæg. OAK Natural Beard Care har fremstillet en skægolie til fuldskæg af de...