Plejeprodukter

Der var engang, hvor det, at have et flot fuldskæg kun krævede en ting, nemlig, at man stoppede med at barberer sig, og lod skægget stå.

Tiderne har ændret sig, og skægpleje kræver en reel indsats for at skægget skal afspejle din personlighed og fremstå velplejet og smukt. Så når du nu alligevel har kæmpet med at anlægget et flot fuldskæg eller overskæg - så fortjener det ekstra omsorg og professionel pleje.

Vi har samlet et udvalg af lækre produkter, der er specielt fremstillet til skægpleje, som hjælper dig med at få den bedste og mest professionelle pleje af dit fuldskæg og overskæg.

Af udvalgte produkter har vi skægolie fra Captain Fawcett, der er fremstillet af en udsøgt blanding af duftende olier, der er smeltet sammen med sød mandel, jojoba og vitamin E basisolie, der giver dit fuldskæg den bedste pleje og omsorg. Captain Fawcett´s voks til overskæg er berømt over hele verden, og er et kapitel for sig. Den plejer og former dit overskæg, så det fremstår velplejet og smukt.

OAK Beard Care fra Berlin er første klasses pleje til dit fuldskæg. Shampoo til fuldskæg er fremstillet i Tyskland med naturlige ingredienser. Der hører en flot børste med skaft i egetræ til at give dit skæg den et optimale og bløde look.

Brooklyn Grooming fra New York - fremstillet de bedste barberolie, skægolie og moustache Wax. Alle produkterne er håndlavet af de bedste ingredienser - HANDMADE IN BROOKLYN NEW YORK

Aktive filtre

Noberu of Sweden,...

159,00 DKK

En effektiv og skånsom shampoo til fuldskæg, der blidt renser skæg og hud med en varm maskulin duft af Sandeltræ, læder og lidt musk.