Barbersæbe

Barbersæbe til mænd er én af vores bestseller og et stort hit blandt mænd, der gerne vil forkæle sig selv og gøre barbering til den rene nydelse.

Barbersæben giver et cremet blødt barberskum, som du selv skal røre med din barberkost. Med en god sæbe til barbering har du barberskum til ca. 1/2 års forbrug.

Oplevelsen ved selv at rør sit eget barberskum er afstressende for mange mænd, derfor vælger flere og flere mænd "Back to Basic" barberprodukter og bruge barbersæbe.

En gammeldags barbersæbe skal påføres med en god barberkost af grævlingehår.

Disse klassiske barbersæber til kost er vores faste sortiment. Vi har også et udvalg af de bedste barbersæber fra andre leverandører, sæbe til barbering fås i et stort og varieret udvalg af dufte, ofte suppleret med en aftershave af samme duft.

Aktive filtre

Barbersæbe, Opuntia I...

220,50 DKK 245,00 DKK -10%

En fantastisk barbersæbe fremstillet vegetabilsk og med triple-malet sæbe, der giver et skønt velduftende barberskum med noter af bergamot,...

Barbersæbe refill til...

84,60 DKK 94,00 DKK -10%

En barbersæbe fremstillet af naturlige ingredienser, der er nøje udvalgt til at fugte og beskytte den følsomme hud under barbering. Barbersæben...