Barbersæbe

Barbersæbe til mænd er én af vores bestseller og et stort hit blandt mænd, der gerne vil forkæle sig selv og gøre barbering til den rene nydelse.

Barbersæben giver et cremet blødt barberskum, som du selv skal røre med din barberkost. Med en god sæbe til barbering har du barberskum til ca. 1/2 års forbrug.

Oplevelsen ved selv at rør sit eget barberskum er afstressende for mange mænd, derfor vælger flere og flere mænd "Back to Basic" barberprodukter og bruge barbersæbe.

En gammeldags barbersæbe skal påføres med en god barberkost af grævlingehår.

Vores barbersæber er fra nogle af verdens førende producenter indenfor barbering og plejeprodukter til mænd, og er desuden Kgl. Hofleverandør til det britiske Kongehus - Truefitt and Hill, London grundlagt i 1805 og D. R. Harris, London grundlagt 1790 og den naturlige fra MÜHLE i Tyskland.

Disse klassiske barbersæber til kost er vores faste sortiment. Vi har også et udvalg af de bedste barbersæber fra andre leverandører, sæbe til barbering fås i et stort og varieret udvalg af dufte, ofte suppleret med en aftershave af samme duft.

Aktive filtre

MARLBOROUGH - Refill...

90,00 DKK

En solid hvid barbersæbe i den bedste og fineste kvalitet med triple-malet sæbe, der giver et optimalt og rigt barberskum, der blødgør skægget,...