Liste af produkter sorteret efter Mærke Antica Barbieria Colla

Antica Barbieria Colla er historiske produkter fra Milano der indtil for nylig kun har været forbeholdt kunder i deres berømte salon.

ANTICA BARBIERIA COLLA åbnede i 1904, og er én af de ældste og mest prestigefyldte saloner i Milano, med adresse på Via Gerolamo Morone, lige bag La Scala. Når du træder ind i salonen, træder du direkte ind i en tidslomme, som oser af samme atmosfære, passion og traditioner, som i begyndelsen af det 19. århundrede, hvor kundepleje var den allerstørste værdi, og hvor kunden blev behandlet med ekstrem omhu og ekstraordinær pleje - ANTICA BARBIERIA COLLA salon er et fascinerende og raffineret sted.

Den nuværende ejer, Franco Bompieri, har drevet salonen siden 1949, og har gennem tiden haft de største berømtheder fra showbusiness og politik i sin salon, hvor der ofte diskuteres litteratur og politik. Franco Bompieri er selv en berømt forfatter, og har udgivet adskillige bøger bl.a. om de berømtheder, der har været / er stamkunder hos ANTICA BARBIERIA COLLA.

ANTICA BARBIERIA COLLA har bevaret de gode gamle traditioner i deres produkter - dog med et moderne twist med fokus på meget høj kvalitet. Alle produkter er naturlige, og har hver deres unikke duft.

ANTICA BARBIERIA COLLA produkter omfatter deres berømte hårprodukter velegent til forskellige typer hår samt en hel unik lotion til hovedbundsmassage, aftershave, barbersprit, barbercreme, skægplejeprodukter og deres parfumer No. 1. 9. 0. 4.

EAU DE COLOGNE N°9 (100...

667,25 DKK 785,00 DKK -15%

En elegant og raffineret herreduft fra det legendariske italienske firma Antica Barbieria Colla, Milano, der siden 1904 har fremstillet nogle af...

EAU DE COLOGNE N°0 (100...

667,25 DKK 785,00 DKK -15%

En elegant og raffineret herreduft fra det legendariske italienske firma Antica Barbieria Colla, Milano, der siden 1904 har fremstillet nogle af...