Brooklyn Grooming

HANDMADE IN BROOKLYN NEW YORK - A NOTE FROM THE FOUNDER:

Ægte skønhed er rodfæstet i autenticitet.
Fra udviklingen af vores opskrifter og forberedelse af vores plejeprodukter til udseende af vores emballage og daglige forretningspraksis, stræber vi efter at gøre det hele så enkelt og naturligt, som muligt.

Hvert enkelt måles og forberedes i hånden, lige her, i vores smukke studie i Brooklyn, New York.

Ingen af vores produkter til skægpleje masseproduceres på en fabrik. Dette gør, at vi føler os tæt på vores kunders behov for skægpleje og pleje af overskæg. Den passion, præcision og kærlighed, vi hælder i hver skægbalsam, skægolie og skægvoks er passeret - helt bogstaveligt - fra vores hænder direkte til dine.

Vores eksklusive og (top hemmelige) opskrifter er fremstillet af økologiske vegetabilske produkter, som bivoks, urter og æteriske olier - værdifulde ingredienser - som er brugt siden oldtiden, og er kendt for deres sunde og naturlige egenskaber. Der er ingen kemikalier eller industrielle biprodukter, som dem, der findes i de fleste kosmetikprodukter i dag.

Vi leverer vores skægolie og aftershave samt boks til overskæg i vintage apoteker flasker og gammeldags pomade dåser med en klassiske elegance.

Vigtigt for os er, at fremstille produkter, der matcher dit behov for skægpleje, voks til overskæg, aftershave og hudplejeprodukter til mænd.

Hvordan du præsenterer dig selv til omverden er vigtig. Det påvirker både, hvordan du bliver opfattet og hvordan du selv føler dig.

Vi vil ikke skuffe dig med vores produkter.

Mange hilsnerVi beklager.

Søg igen