Ebenholz - Natual Skincare

EBENHOLZ - NATURAL SKINCARE FOR MEN HAR NETOP VUNDET PRISEN SOM BEDSTE PRODUKT 2016

EBENHOLZ - NATURAL SKINCARE FOR MEN, er grundlagt af Wolfgang Rindchen, Wiesbaden, Tyskland, der er en førende forsker i den farmaceutiske industri, og har gennem 3 år samarbejdet med nogle af verdens bedste forskere for at udvikle en bæredygtig og naturlig hudplejeserie kun til mænd. Resultatet er EBENHOLZ, som er et 100% naturligt hudpleje produkt, der er allergivenligt, FRI for PEG, parabener, silikoner, animalske ingredienser og uden syntetiske farver.

EBENHOLZ er fremstillet bæredygtigt med ingredienser fra naturens egen skattekammer. Produkterne giver din hud den bedste pleje, styrke, foryngelse og beskyttelse. Alle produkter fra EBENHOLZ er fremstillet i Tyskland.

GLAS & TRÆ i stedet for PLASTIK. For at gøre produkterne bæredygtige har EBENHOLZ valgt at levere deres produkter i sort genanvendeligt glas med en top af behandlet eg. Resultatet er et flot eksklusivt design, hvor bæredygtighed og funktionalitet går op i en højere enhed - ganske enkelt FANTASTISK.

EBENHOLZ hudpleje serie til mænd består af Aftershave Balm, ansigtscremer, øjenserum og en lækker cleanser.

EBENHOLZ - NATURAL SKINCARE FOR MEN er til dig, der går ind for miljørigtige lækre og effektive LUKSUS hudplejeprodukter, der virker.

Aktive filtre

One Minute Lift,...

395,00 DKK

En 100% naturlig koncentreret INSTANT LIFT COMPLEX opstrammende serum med øjeblikkelig virkning, der frisker og strammer huden op med hyaluron,...