Avere La Barba

Bag mærket, AVERE LA BARBA, står 3 "skægge" italienske innovative herre, Alessandro, Michele & Diego, der har en stor PASSION for et sundt og velplejet skæg.

AVERE LA BARBA produkterne fremstilles i hånden af de bedste naturlige ingredienser med urter og især RADICCHIO fra Treviso og Castellano. RADICCHIO har siden 1975 haft international patent, og er videnskabeligt testet på San Raffaello Clinic i Milano for sin fremragende egenskab indenfor den kosmetiske sektor. RADICCHIO, som vi mest kender, som en lidt bitter salat, er brugt af munkene i Umbrien og Napoli for at holde krop og hår sundt.

AVERE LA BARBA er fremstillet i samarbejde med den berømte frisør og barber, MARIO LORENZIN, der også er kendt for sine produkter med RADICCHIO.

Produkterne fra AVERE LA BARBA består af en lækker skægolie, skægshampoo og en børste med vildsvinehår. Produkterne sælges i en flot glasflaske med en håndskåret top af træ.

AVERE LA BARBA er skabt med en PASSION for skæg.

Aktive filtre

Shampoo TENACIA, til...

185,00 DKK

En styrkende og nærende shampoo i den bedste kvalitet, der er ideel til hårtab, skæl, tørt og slidt hår. TENACIA shampoo styrker og normaliserer...