Geo F. Trumper

Geo F. Trumper har siden 1875 fremstillet nogle af verdens fineste parfumer og 1. klasses barberprodukter fra deres domicil på det mondæne Curzon Street, Mayfair, London.

Geo F. Trumper fik det ultimative blåstempling og anerkendelse allerede i Dronning Victorias regeringstid, som Kgl. Hofleverandør, og har beholdt den fornemme titel under de fem efterfølgende monarker - noget af en præstation.

Geo F. Trumper har en evne til at kombinere deres omfattende viden om dufte til mænd med deres ekspertise inden for barbering og plejeprodukter til mænd. Resultatet er en bred vifte af effektive barberings- og plejeprodukter, med de skønneste eksotiske dufte, som sandeltræ og uddrag af vestindisk limes, der gør din barbering til en aromaterapeutisk fantastisk oplevelse, der matcher deres badeshampoo, herredufte, deodorant og den berømte Skin Food til før barbering.

Geo F. Trumper er global anerkendt som den fineste traditionelle Barbershop i London - deres produkter passer godt ind i vores filosofi med at give dig den bedste og mest effektive barbering, der gør din barbering til ren terapi.

Gentlemen´s Bazaar er officiel Geo F. Trumper forhandler.

Aktive filtre

Geo F. Trumper herreduft...

297,50 DKK 350,00 DKK -15%

En herreduft med duften af tropisk limes og et pift af citronskal, der giver vitalitet, energi og friskhed. Extract of Limes Cologne fra Geo F....

Klassisk Safety Razor,...

360,00 DKK 450,00 DKK -20%

Flot klassisk DE (Double Edge) Safety Razor med lukket kam fra britiske kongelige hofleverandør Geo F. Trumper, der siden 1875 har fremstillet...