Crabtree & Evelyn

En sanselig oplevelse af dufte fra hele verden

CRABTREE & EVELYN blev grundlagt i 1972 af Cyrus Harvey, vis store forbillede var den britiske visionær John Evelyn, der tilbage i det 17 århundrede var en af de første naturalister og miljøforkæmper. Cyrus Harvey rejste kloden rundt på jagt efter inspirerende, effektive og skønne ingredienser til deres berømte dufte og produkter. Firmaet har siden udviklet sig til et internationalt familieejet firma, der sælges over hel verden, og især, er kendt og respekteret for deres originale dufte og flotte kreative indpakninger under mottoet (LIDT LUKSUS TIL HVERDAGEN).

CRABTREE & EVELYN var ét af de første BRAND, der havde fokus på de naturlige ingredienser med inspiration fra hele verden. Deres produkter fremstilles derfor af de fineste ingredienser, hvor hvert produkt tager dig med på en sanselig rejse, som f.eks. deres barbersæbe med WEST INDIAN LIMES eller den skønne herreduft MOROCCAN MYRRH og den vidunderlige badeshampoo med duften af INDIAN SANDALWOOD.

I dag, mere end 40 år efter, at Cyrus Harvey grundlagde CRABTREE & EVELYN, fortsætter firmaet med at producere de skønneste velduftende produkter, hvor der er kræset for hver detalje.

Hos os finder du deres herreserie - INDIAN SANDALWOOD - WEST INDIAN LIMES - MOROCCAN MYRRH - en sanselig rejse til fjerne varme himmelstrøg

Aktive filtre