Captain Fawcett, England

CAPTAIN FAWCETT - FØRSTE KLASSES PLEJE AF OVERSKÆG, FULDSKÆG OG BARBERING.

I 1905 drog den frygtløse og eminente opdagelsesrejsende, Kaptajn Peabody Fawcett på ekspedition og forsvandt uden at efterlade sig nogen spor, da de forsøgte at krydse Ubangi, som er en stor biflod til Congo-floden.

I 1997 blev en gammel ramponeret kuffert fundet på loftet i et hus. Kufferten blev brudt op, og indholdet var helt utroligt - det var en kuffert fra Kaptajn Peabody Fawcett´s ekspedition og indeholdt salver, tidsskrifter med historie og en detaljeret opskrift på Kaptajnens egen Moustache Voks samt en liste over eksotiske ingredienser til kaptajnens helt egne plejeprodukter. Disse nøjagtige opskrifter er fulgt, og resultatet er deres verdensberømte Moustache Wax - Captain Fawcett. En sjov historie, der dog er fiktiv.

Captain Fawcett er siden 1997 blevet udvidet med en luksus barbersæbe i sort hånddrejet træskål, en olie til skægpleje og forskellige voks til overskæg.

De fleste produkter er fremstillet i hånden af de fineste og reneste ingredienser. Captain Fawcett er udviklet af nøje udvalgte ingredienser, der former og plejer overskægget, pleje af fuldskæg og samtidig sørger for en god glat barbering med sin lækre barbersæbe.

Captain Fawcett ligger i det skønne Norfolk, England og er kendt over hele verden for sine første klasses plejeprodukter til mænd.

Aktive filtre

Barbercreme EXPEDITION...

180,50 DKK 190,00 DKK -5%

En fantastisk sammensat barbercreme i tube fra britiske Captain Fawcett. Den giver et skønt velduftende barberskum med duften af fyrretræ,...