• Luksus Barbersæt KOSMO citrin m. Fusion, Mühle
Luksus Barbersæt KOSMO citrin m. Fusion, Mühle

Luksus Barbersæt KOSMO citrin m. Fusion, Mühle

1.450,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Luksus barbersæt fra KOSMO serien fra Mühle Shaving. KOSMO serien er fremstillet i et moderne og elegant design til en traditionel barbering, hvor præcision og elegance harmonerer med et materialevalg af høj kvalitet.

Sidste elementer på lager

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Moderne og elegant kendetegner serien KOSMO fra Mühle. Serien betragtes som en Cosmopolitan - enkelt og stilrent med et materialevalg af meget høj kvalitet ned til mindste detalje.

KOSMO serien er med udskifteligt børstehoved.

Materialet på dette luksus barbersæt er poleret ædel harpiks - et bearbejdet kunststof, der kræver et godt håndværk at fremstille. Selve fremstillingsprocessen er et højt kvalificeret plast, hvis overflade bearbejdes separat og raffineret. Hvert enkelt del er poleret af flere omgange for at give overfalden en særlig glans.

Selve grebet afrundes med krom, hvis overfalde er korrosionsbestandig og ekstremt holdbart. Materialet er slidstærkt og nemt at rengøre.

Barbersættet består af 3 dele:

KOSMO Barberkost med ”Pure Badger” grævlingehår kendetegnes ved sin relative mørke farve. Hårkvaliteten er stærk, blød og fleksibel. Grebet er i farven gul / citrin

FUSION barberskraber, der anvender 5-Klingen-barberblade fra Gillette® Fusion™ DeT nyeste barberingssystem af Gillette® består af fem overlejrede skær og mere ydre blade til en præcis skæring af konturer. Dette design giver en meget tæt og glat barbering. Dens enkle og sikker håndtering er perfekt selv for begyndere. Bladene fås i næsten alle supermarkeder.

En elegant stander i krom, så dit barbergrej får de optimale forhold.

En luksus gave fra Tyske Mühle, der siden 1945 har fremstillet barbergrej i den bedste kvalitet.

Dataark

Børstetype
Pure badger

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Safety Razor VIVO...

350,00 DKK

VIVO serien fra Mühle er designet i et flot harmonisk design med runde og bløde former, der giver et godt ergonomisk greb. VIVO serien er...