Luksus Barbersæt Sophist Sort, Mühle

1.685,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Luksus barbersæt fra SOPHIST serien fra Mühle Shaving. SOPHIST symboliserer arketypen af traditionel barbering med en sofistikeret og nobelt design.

Udsolgt

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Nobel elegance og perfektion kendetegner serien SOPHIST fra Mühle. Serien betragtes som en design klassiker, der symboliserer arketypen af traditionel barbering, hvor den harmoniske kombination af klassisk design og materialevalg går hånd i hånd.

Materialet på dette luksus barbersæt er poleret ædel harpiks - et bearbejdet kunststof, der kræver et godt håndværk at fremstille. Selve fremstillingsprocessen er et højt kvalificeret plast, hvis overflade bearbejdes separat og raffineret. Hvert enkelt del er poleret af flere omgange for at give overfalden en særlig glans.

Selve grebet afrundes med krom, hvis overfalde er korrosionsbestandig og ekstremt holdbart. Materialet er slidstærkt og nemt at rengøre.

Barbersættet består af 3 dele:

Barberkost med Silvertip grævlingehår. Barberkosten har en str. L med en knopstørrelse på 23 mm. Denne barberkost er et værdifuldt unika, der giver en enestående barbering. Silvertip et det ypperste fra grævlingen. En silvertip barberkost kendetegnes ved at have flimrende sølvfarvede hår i toppen med sorte hår under. En silvertip barberkost giver en hel unik barbering, og gør din barbering til en oplevelse uden sammenligning.

DE Safety Razor i samme elegante materialevalg og design. Safety Razor er med lukket kam, der giver en tæt og behagelig barbering.

En elegant stander i krom, så dit barbergrej får de optimale forhold.

En luksus gave fra Tyske Mühle, der siden 1945 har fremstillet barbergrej i den bedste kvalitet.

Dataark

Børstetype
Silvertip badger

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

DE Safety Razor Sort

275,00 DKK

Safety Razor i serien Traditionel fra Mühle. Et lille vidunder af præcision, ergonomi og skønhed er denne Safety Razor skabt til en ambitiøs og...

Barberkost Classic...

295,00 DKK

Barberkost fra Mühle i Tyskland med højteknologisk Silvertip Fibres©, i et flot stilfuldt og klassisk design fra deres serie CLASSIC, der er...