• Freshman Friction Hårvand (200 Ml.), Truefitt & Hill
  • Ny
Freshman Friction Hårvand (200 Ml.), Truefitt & Hill

Freshman Friction Hårvand (200 Ml.), Truefitt & Hill

230,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Freshman friction fra Truefitt and Hill er en duftende hårvand, der er parfumeret med den populære og legendariske duft Freshamn. Hårvand, der stimulerer og opfrisker hovedbunden.

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Hårvand fra Truefitt and Hill skal anvendes i let fugtigt hår.

Hårvand Freshman Friction er med den legendariske duft Freshman, der blev lanceret i 1815, og er den ældste duft fra Truefitt & Hill. Duften er dog gennem tiden blevet re-lanceret, og har fået et mere moderne touch, så den matcher den moderne Gentleman.

Denne lækre hårvand har samme fantastiske duft med Citrus, bergamot, rosmarin og orange blossom med en strejf af salvie, lilje, jasmin og ylang-ylang med bundnoter af træ og musk.

Hvorfor bruge en hårvand / tonic?

Hårvand er et "Old School" hår styling produkt, der hjælper med at holde håret på plads, hvilket gør det lettere at style. Desuden bruges den til at fremme en sund hovedbund, give håret en skøn duft og tilfører fugt til tørt og ødelagt hår.

Hårvand adskiller sig fra andre hår styling produkter, idet den næsten altid er flydende eller let cremet.

Hårvand bør anvendes moderat for at forhindre en fedtet tendens i håret.

Truefitt and Hill, London har siden 1805 fremstillet nogle af de bedste pleje- og barberprodukter til mænd over hele verden. Truefitt and Hill er kgl. hofleverandør til det britiske kongehus.

Alle produkter fra Truefitt and Hill er omhyggeligt fremstillet i England siden 1805 - hvert produkt er et stykke britisk kultur, historie og arv i den allerbedste kvalitet. Deres dedikerede team af højtuddannede fagfolk, kemikere, designere og håndværkere arbejder utrætteligt for at levere produkter, der er kendt i hele verden for deres tradition, innovation og ekspertise. Truefitt and Hill´s ikoniske produkter vil fortsat blive produceret i England, hvor deres fagfolk konstant arbejder på at fremstille nye og spændende produkter, der svarer til deres kunders behov.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Safety Razor RYTMO ASK

295,00 DKK

RYTMO serien fra Mühle er designet i et tidløst klassisk design med traditionelle former, der giver et godt greb. Serien er fremstillet i de...

Noberu of Sweden,...

209,00 DKK

En plejende aftershave med de bedste ingredienser fra det svenske firma, Nõberu of Sweden med en frisk og livlig duft af appelsin, lime og...