Safety Razor VIVO BLOMMETRÆ

350,00 DKK
Inkl. moms
Antal

VIVO serien fra Mühle er designet i et flot harmonisk design med runde og bløde former, der giver et godt ergonomisk greb. VIVO serien er fremstillet i de bedste materialer til en fornuftig pris i et virkeligt lækkert design.

Sidste elementer på lager

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

VIVO DE (Dobbelt siddet) Safety Razor - er fremstillet i Blommetræ, der er en gammel hård træsort, som primært anvendes til skriveredskaber, møbler og musikinstrumenter. Den flotte varme og rødlige farve med den udtryksfulde struktur, giver barberkosten et helt UNIKT og naturligt design. Blommetræet er af lokale bæredygtige skove, og er oliebehandlet, så overfladen er modstandsdygtig overfor vand. VIRKELIG FLOT BEARBEJDET SAFETY RAZOR.

Grebet afsluttes med en fod i krom, der er poleret, så det giver en flot glansfuld og holdbar overflade. Grebet har en god ergonomisk form, der ligger godt i hånden, og giver en behagelig og nem barbering.

Flot Safety Razor i et harmonisk design - en god gave til manden, der sætter pris på en unik barbering.

Passer til ALLE standard barberblade.

Flot gammeldags barbergrej til den kræsne mand, der sætter pris på godt håndværk til en yderst fornuftig pris.

Mühle er Europas førende virksomhed indenfor fremstilling af luksus barbergrej.

En Safety Razor er en klassisk og traditionel barberskraber. Mænd, der bruger en Safety Razor sværger til dem. Det kræver lidt øvelse og rutine at bruge den, men har du først teknikken - er Safety Razor absolut at foretrække. Et plus er, at barber bladene til en Safety Razor er væsentlig billigere i indkøb.

Det bedste råd er:

1. Fugt huden grundigt med varmt vand (huden skal være varm)

2. Gnid lidt Pre-Shave Oil ind i huden og/eller helst DIREKTE på barberbladet.

3. Lav en god skummende og flødeskumsagtig barbercreme i din barberskål og skum den op med barberkosten. Herefter masserer du i små cirkler barberskummet grundigt ind i huden med kosten, så stubbene løftes, huden bliver masseret og blodgennemstrømningen øges. Jo mere du skummer dit skæg – jo lettere glider barberskraberen / DE Safety Razor.

4. De første par gange med en Safety Razor anbefales, at du holder den i stump vinkel (ca. 30°) ind til huden. Start med kinder og lad Safety Razor glide let over huden. Husk altid, at barbere dig i skæggets groretningen.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Noberu of Sweden, Caring...

160,65 DKK 189,00 DKK -15%

En stor og lækker oliebaseret Bodywash med de bedste ingredienser fra det svenske firma, Nõberu of Sweden med en frisk og livlig duft af lime,...

Safety Razor RYTMO ASK

295,00 DKK

RYTMO serien fra Mühle er designet i et tidløst klassisk design med traditionelle former, der giver et godt greb. Serien er fremstillet i de...

Noberu of Sweden,...

177,65 DKK 209,00 DKK -15%

En plejende aftershave med de bedste ingredienser fra det svenske firma, Nõberu of Sweden med en frisk og livlig duft af appelsin, lime og...