Safety Razor RYTMO ASK

295,00 DKK
Inkl. moms
Antal

RYTMO serien fra Mühle er designet i et tidløst klassisk design med traditionelle former, der giver et godt greb. Serien er fremstillet i de bedste materialer til en fornuftig pris, med kvalitet som nøgleord.

Sidste elementer på lager

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

RYTMO DE (Dobbelt siddet) Safety Razor er fremstillet af aske træ, der er en smuk træsort fra Nord Europa. Træet har fået en yderligere farvning med en mere intens skygge for at opnå originalitet og æstetik af det naturlige materiale. Overfladen er oliebehandlet og ikke malet for at beskytte træet mod vand og slid. Grebet afsluttes med en fod i krom, der er poleret, så det giver en flot glansfuld og holdbar overflade.

Grebet har en god størrelse, der ligger godt i hånden og giver en behagelig og nem barbering.

Flot Safety Razor i et harmonisk design - en god gave til manden, der sætter pris på en unik barbering.

Passer til ALLE standard barberblade.

Flot gammeldags barbergrej til den kræsne mand, der sætter pris på godt håndværk til en yderst fornuftig pris.

Mühle er Europas førende virksomhed indenfor fremstilling af luksus barbergrej.

En Safety Razor er en klassisk og traditionel barberskraber. Mænd, der bruger en Safety Razor sværger til dem. Det kræver lidt øvelse og rutine at bruge den, men har du først teknikken - er Safety Razor absolut at foretrække. Et plus er, at barber bladene til en Safety Razor er væsentlig billigere i indkøb.

Det bedste råd er:

1. Fugt huden grundigt med varmt vand (huden skal være varm)

2. Gnid lidt Pre-Shave Oil ind i huden og/eller helst DIREKTE på barberbladet.

3. Lav en god skummende og flødeskumsagtig barbercreme i din barberskål og skum den op med barberkosten. Herefter masserer du i små cirkler barberskummet grundigt ind i huden med kosten, så stubbene løftes, huden bliver masseret og blodgennemstrømningen øges. Jo mere du skummer dit skæg – jo lettere glider barberskraberen / DE Safety Razor.

4. De første par gange med en Safety Razor anbefales, at du holder den i stump vinkel (ca. 30°) ind til huden. Start med kinder og lad Safety Razor glide let over huden. Husk altid, at barbere dig i skæggets groretningen.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)