• BOOZE & BACCY - Survival Kit, Captain Fawcett.
BOOZE & BACCY - Survival Kit, Captain Fawcett.

BOOZE & BACCY - Survival Kit, Captain Fawcett.

350,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Captain Fawcett har i samarbejde med den verdenskendte Gentleman, Ricki Hall, fremstillet denne utrolig lækre skægolie med en fantastisk varm eksotisk og maskulin duft. Nu fås den også i en lækker SURVIVAL KIT / gaveæske med moustache voks og fold-ud kam.

Udsolgt

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Et praktisk SURVIVAL KIT fra Captain Fawcett - en perfekt gave til HAM, der vil have et flot velplejet skæg. Leveres i en flot tin-dåse og indeholder:

10 ml. skægolie BOOZE & BACCY*
15 ml. moustache voks BOOZE & BACCY
1 stk. fold-ud kam til moustache.

*Skægolie BOOZE & BACCY er fremstillet med plejende olier, der plejer og blødgør dit fuldskæg og samtidig fjerner dårlig luft og urenheder.

Captain Fawcett´s BOOZE & BACCY skæg olie, plejer selv det mest vildtvoksende fuldskæg og er velegnet til alle hudtyper. Duften er et helt kapital for sig. Den er sammensat af æteriske olie med noter af friske grønne tobaksblade, røgelse, egetræ, eksotiske vanilje bønner på en bund af humle, Bay Rum (Laurbær/Rom) med et twist orange. Duften er luksuriøs, eksotisk, varm og meget maskulin.

HUSK, at et fuldskæg trækker en hel del dufte til sig i løbet af en dag - det er derfor vigtigt, at pleje dit fuldskæg. Skæg olie blødgør skægget og tilføjer det en lækker duft.

Dataark

Duftnote
Tobacco

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Noberu of Sweden,...

139,00 DKK

En skummende og plejende barbercreme med de bedste ingredienser fra det svenske firma, Nõberu of Sweden med en frisk og livlig duft af lime,...