• Geo F. Trumper Barbercreme MANDEL i skål (200 g)
Geo F. Trumper Barbercreme MANDEL i skål (200 g)

Geo F. Trumper Barbercreme MANDEL i skål (200 g)

160,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En luksus barbercreme med naturlig mandelolie, der giver et sødt lidt nøddeagtig marcipanduftende barberskum til en lækker barbering fra morgenstunden. ALMOND barbercreme fra Geo F. Trumper, London, der er siden 1875 har fremstillet nogle af verdens barberprodukter, der gør din barbering til ren terapi.

Udsolgt

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

En barbercreme, der giver en voluminøst lækkert cremet barberskum, der blødgør og løfter skægstubbene til en glat og tæt barbering.

Barbercreme fra Geo F. Trumper er glycerin-baseret, og giver et rigt barberskum, der får din skraber til at glide let over huden.

BARBERCREME TIL EN LUKSUS BARBERING - ganske enkelt.

ALMOND / MANDEL barbercreme fra Geo F. Trumper er velegnet til mænd med normal til tør hud.

Barbercreme kan bruges med en barberkost og UDEN.

Almond barbercreme i skål er fra Geo F. Trumper, der siden 1875 har fremstillet de fineste parfumer og barberprodukter til Gentlemen over hele verden. Geo F. Trumper har siden Dronning Victorias regeringstid, været Kgl. Hofleverandør til det britiske kongehus.

Ingrediensliste: Aqua (Water), Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Parfum (Fragrance), Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Propylparaben.

Dataark

Duftnote
Mandel

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

DE Safety Razor Sort

275,00 DKK

Safety Razor i serien Traditionel fra Mühle. Et lille vidunder af præcision, ergonomi og skønhed er denne Safety Razor skabt til en ambitiøs og...

Safety Razor VIVO...

350,00 DKK

VIVO serien fra Mühle er designet i et flot harmonisk design med runde og bløde former, der giver et godt ergonomisk greb. VIVO serien er...