• BUTTERFLY - DE Safety Razor i sort læderetui - Erbe Solingen
BUTTERFLY - DE Safety Razor i sort læderetui - Erbe Solingen

BUTTERFLY - DE Safety Razor i sort læderetui - Erbe Solingen

380,00 DKK
Inkl. moms
Antal

TIL REJSEN - En klassisk Safety Razor med greb i solid slebet mønstret krom, der giver den ekstra volumen og et godt greb, der ikke glider under din barbering. Leveres i et flot sort læderetui. Safety Razor fra tyske ERBE Solingen, der siden 1930 har designet og produceret barbergrej i den bedste kvalitet med præcision og øje for funktionalitet.

Udsolgt

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Udover et fantastisk flot klassisk design i solid Krom er denne Safety Razor skabt til en perfekt barbering.

Materialevalg, vægt og balance spiller en stor rolle, for at få den bedste og mest behagelige barbering. Denne Safety Razor er fremstillet med forkromet greb, der sikre en god holdbarhed og nem rengøring.

Denne Safety Razor er med "lukket kam", som giver en sikker og præcis barbering. Denne Safety Razor er en BUTTERFLY eller TTO (Turn To Open), der er de gode gamle originale Safety Razor, hvor hovedet automatisk åbner sig, når du drejer på håndtaget, hvilket gør det nemt at skifte barberblade. Selve barberhovedet er med lukket kam, der giver dig en sikker og let barbering.

Passer til ALLE (løse) barberblade f.eks af mærket Wilkinsson, Derby, Shark eller ERBE Solingen eget mærke FRESH - fremstillet af ishærdet stål.

FAKTA OM DE (DOUBLE EGDE) SAFETY RAZOR: En Safety Razor er en klassisk og traditionel barberskraber. Mænd, der bruger en Safety Razor sværger til dem. Det kræver lidt øvelse og rutine at bruge den, men har du først teknikken - er Safety Razor absolut at foretrække. Et plus er, at bladene til en Safety Razor er væsentlig billigere i indkøb og den nemme rengøring, gør den mere hygiejnisk.

Denne type Safety Razor benytter barberblade, der sælges separat.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Elegant holder til...

220,00 DKK

En praktisk holder i et flot og elegant design, der både har plads til barberkost og en barberskraber. Denne holder passer til de fleste...