• Barberkost i Wengetræ med Silvertip og stander - Erbe Solingen
Barberkost i Wengetræ med Silvertip og stander - Erbe Solingen

Barberkost i Wengetræ med Silvertip og stander - Erbe Solingen

1.499,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Virkelig flot bearbejdet barberkost fremstillet med greb af Wengetræ, der afsluttes med raffineret stål i et eksklusivt og elegant design fra ERBE Solingen, Tyskland, der siden 1930 har produceret og designet barbergrej i højeste kvalitet.

Sidste elementer på lager

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

En smuk håndlavet barberkost fremstillet af de bedste materialer og med Silvertip grævlingehår, der er det dyreste og bedste fra grævlingen. Hårene er flimrende sølvfarvet i spidsen og mørke inderst. Silvertip grævlingehår har en lang levetid og er et værdifuldt unika med fremragende egenskaber, der har en optimal evne til at holde på store mængder vand, så du opnår en perfekt blanding til at skumme din barbercreme eller sæbe op med og få et cremet lækkert barberskum. Den flotte æstetiske form med en flot afrunding giver barberkosten et eksklusivt design. Børsterne kommer fra grævlinge udelukkende fra Tyskland og Italien.

Skaftet er fremstillet i Wengetræ, der har et flot farvespil, der kan varierer i et farvespektrum fra brun til sorte nuancer. Barberkosten afrundes med højpoleret raffineret krom i den bedste kvalitet, der gør barberkosten modstandsdygtig overfor vand. Selve processen kræver en dygtig håndværker. Materialet er utroligt holdbart og ridsefast.

Størrelse:
Medium med en diameter på 21 mm.
Vægt: 124g

Flot barberkost, en god gave til ham, der sætter pris på godt håndværk til en fornuftig pris. Leveres i en flot gaveæske - med stander ERBE SOLINGEN har siden 1930 designet og fremstillet barbergrej i den bedste kvalitet med høj funktionalitet i et eksklusivt design.

Firmaet er ISO 9001 certificeret.

FAKTA OM BARBERKOST 
For at din barberkost skal have de optimale forhold og en lang levetid (min.10 år) er det vigtigt:

  • At den rengøres grundigt i rent varmt vand efter brug. 
  • At den hænger til tørre på en stander med børsterne nedad. 
  • At, barberkosten ikke skal tørre inde i et lukket skab, der skal være cirkulerende luft, så børsterne ikke får fugt og mug, som blødgør limen, der holder børsterne på håndtaget. 
  • At du ALDRIG må skolde din barberkost i kogende vand. 
  • At det er på tide at udskifte din barberkost, når hårene falder ud eller begynder at smuldre.

Dataark

Børstetype
Silvertip badger
Knopstørrelse
21 mm.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Elegant holder til...

220,00 DKK

En praktisk holder i et flot og elegant design, der både har plads til barberkost og en barberskraber. Denne holder passer til de fleste...