• Edwin Jagger Naturlig Aftershave Lotion m. sandalwood
Edwin Jagger Naturlig Aftershave Lotion m. sandalwood

Naturlig Aftershave Lotion m. Sandalwood (100 ml)

299,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En 99,9% naturlig plejende og nærende Aftershave Lotion med en eksotisk duft af sandeltræ og varme krydderurter, der plejer den følsomme hud efter barbering. Aftershave lotion med praktisk pumpe fra det britiske firma Edwin Jagger, der siden 1988 har fremstillet barbergrej i den bedste kvalitet.

Sidste elementer på lager

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Denne aftershave lotion fra Edwin Jagger er fremstillet 99,9 % naturlig, hvoraf mange af ingredienserne er dyrket økologisk. Denne aftershave lotion er specielt velegnet til mænd med følsom og irriteret hud.

Aftershave med sandeltræ er fugtgivende, og velegnet til alle hudtyper. Den plejer og forebygger udtørring af huden efter barbering.

Denne naturlige aftershave lotion er med en eksotisk varm duft af sandeltræ med spicy krydderier. Den sjældne og kostbare duft af sandeltræ giver en sanselig eksklusiv oplevelse.

Leveres med en praktisk pumpe til dosering og er velegnet til rejsebrug.

Det er et ”MUST” at anvende en god plejende og nærende Aftershave Lotion efter hver barbering – også selvom du bruger en elektrisk barbermaskine. Huden har brug for næring og pleje for at få et sundt og velplejet udseende. Husk, ansigtet er dit visitkort til omverden.

Dataark

Duftnote
Sandalwood

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)