Barbersæbe i træskål, INDIAN SANDALWOOD (100 g) - Crabtree & Evelyn

299,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Luksus barbersæbe i flot træskål fra det berømte britiske firma Crabtree & Evelyn. INDIAN SANDALWOOD har en klassisk varm duft af sandeltræ blandet med noter af krydret cypress, bergamot, lavendel og vetiver, der giver et luksuriøst barberskum.

Udsolgt

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

En barbersæbe, der giver et cremet velduftende barberskum, der blødgør og løfter skægstubbene til en glat og tæt barbering. Barbersæbe i træskål fra Crabtree & Evelyn giver et rigt barberskum, der får din skraber til at glide let over huden, og giver en fløjlsagtig glat barbering.

Barbersæbe INDIAN SANDALWOOD beskytter huden mod irritation og Razor Burn (røde knopper). Vi anbefaler, at du veksler mellem en barbercreme og barbersæbe for at få den bedste barbering.

Barbersæbe SKAL anvendes med en god barberkost. med en barbersæbe har du barberskum til (næsten) 1 års forbrug, hvorefter træskålen fyldes op med en refill.

Barbersæbe INDIAN SANDALWOOD fra Crabtree & Evelyn, der siden 1972 har fremstillet de skønneste plejeprodukter, og især, er kendt for deres originale dufte over hele verden.

Hvordan dufter barbersæben: INDIAN SANDALWOOD har en varm klassisk duft af sandeltræ med noter af cypress, bergamot (citrus), lavendel og vetiver (grønne noter) - duften er varm, krydret og maskulin.

Passer perfekt sammen med Aftershave Balsam, Cologne, badeshampoo og barbercreme med INDIAN SANDALWOOD fra Crabtree & Evelyn.

Dataark

Duftnote
Sandalwood

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)