• Geo F. Trumper Barbersæbe COCONUT i træskål (80g)
Geo F. Trumper Barbersæbe COCONUT i træskål (80g)

Geo F. Trumper Barbersæbe COCONUT i træskål (80g)

195,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En hård luksus barbersæbe (80 gr.), i den bedste kvalitet, der med garanti giver en tæt og glat barbering med et velduftende barberskum. COCONUT barbersæbe i hånddrejet træskål fra Geo F. Trumper, der siden 1875 har fremstillet nogle af verdens bedste barbersæber, der gør din barbering unik.

Sidste elementer på lager

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Barbersæben leveres i en hånddrejet og håndpoleret træskål, og har en fantastisk blid og eksotisk duft af kokos, der er én af Geo F. Trumpers mest populære dufte.

Denne barbersæbe SKAL påføres med en barberkost i god kvalitet.

En barbersæbe giver et fantastisk barberskum, og er samtidig meget økonomisk i brug. En barbersæbe giver barberskum til ca. 1 års forbrug. Den kan samtidig være lidt hård ved huden, så vi vil anbefale, at du veksler mellem en god barbercreme og en barbersæbe for at få den optimale barbering.

Denne barbersæbe er fra Geo F. Trumper i London, der siden 1875 har fremstillet barberprodukter i verdensklasse, der er kendt over hele verden.

Ingrediensliste: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water), Glycerin, Sodium Cocoate, Parfum (Fragrance), Coumarin, Sodium Chloride, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Isopropyl Myristrate, Tetrasodium EDTA, Coconut Fatty Acid, BHT, CI 77891, CI 77492.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)