• Geo F. Trumper Barbercreme COCONUT i skål (200 g)
Geo F. Trumper Barbercreme COCONUT i skål (200 g)

Geo F. Trumper Barbercreme COCONUT i skål (200 g)

160,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En luksus barbercreme med en tropisk duft af kokos, der leder tankerne hen på en varm strand med et azurblåt hav. En uimodståelig duft til din morgen barbering. COCONUT barbercreme fra Geo F. Trumper, London, der er siden 1875 har fremstillet nogle af verdens barberprodukter, der gør din barbering til ren terapi.

Sidste elementer på lager

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

En barbercreme, der giver et voluminøst lækkert cremet barberskum, der blødgør og løfter skægstubbene til en glat og tæt barbering.

Barbercreme fra Geo F. Trumper er glycerin-baseret, og giver et rigt barberskum, der får din skraber til at glide let over huden.

BARBERCREME TIL EN LUKSUS BARBERING - ganske enkelt. COCONUT barbercreme dufter helt fantastisk - vi har siddet med næsen godt nede i krukken, da vi skulle beskrive og teste barbercremen, og drømt os væk til varme og strand.

COCONUT barbercreme fra Geo F. Trumper er velegnet til mænd med normal til fedtet hud. Barbercreme kan bruges med en barberkost og UDEN.

COCONUT barbercreme er fra Geo F. Trumper, der siden 1875 har fremstillet de fineste parfumer og barberprodukter til Gentlemen over hele verden. Geo F. Trumper har siden Dronning Victorias regeringstid, været Kgl. Hofleverandør til det britiske kongehus.

Ingrediensliste: Aqua (Water), Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Parfum (Fragrance), Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Propylparaben.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Noberu of Sweden,...

139,00 DKK

En skummende og plejende barbercreme med de bedste ingredienser fra det svenske firma, Nõberu of Sweden med en skøn og naturlig duft af...