• Geo F. Trumper Barbercreme VIOLET i skål (200 g)
Geo F. Trumper Barbercreme VIOLET i skål (200 g)

Geo F. Trumper Barbercreme VIOLET i skål (200 g)

160,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En luksus barbercreme med en hel speciel duft af sprøde violer, der giver en mild og elegant duft til en luksus barbering fra morgenstunden. VIOLET barbercreme fra Geo F. Trumper, London, der er siden 1875 har fremstillet nogle af verdens barberprodukter, der gør din barbering til ren terapi.

Udsolgt

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

En barbercreme, der giver en voluminøst lækkert cremet barberskum, der blødgør og løfter skægstubbene til en glat og tæt barbering.

Barbercreme fra Geo F. Trumper er glycerin-baseret, og giver et rigt barberskum, der får din skraber til at glide let over huden.

BARBERCREME TIL EN LUKSUS BARBERING - ganske enkelt. Violet barbercreme har en fascinerende elegant duft, der har en aroma terapeutisk virkning. Farven alene er et kapitel for sig. Den ultra violette farve står i fin kontrast til den bløde cremefarvede skål.

VIOLET barbercreme fra Geo F. Trumper er velegnet til mænd med følsom hud.

Barbercreme kan bruges med en barberkost og UDEN.

VIOLET barbercreme i skål er fra Geo F. Trumper, der siden 1875 har fremstillet de fineste parfumer og barberprodukter til Gentlemen over hele verden. Geo F. Trumper har siden Dronning Victorias regeringstid, været Kgl. Hofleverandør til det britiske kongehus.

Ingrediensliste: Aqua (Water), Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Parfum (Fragrance), Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Propylparaben, CI 17200 (FD & C Red 33), CI 42090 (FD & C Blue 1), Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Barbercreme Ultimate...

144,40 DKK 180,50 DKK -20%

Glycerinbaseret barbercreme med lavendelolie, der beroliger huden. Denne lidt flødeskumsagtige barbercreme, der dufter ganske svagt af lavendel,...

Noberu of Sweden,...

139,00 DKK

En skummende og plejende barbercreme med de bedste ingredienser fra det svenske firma, Nõberu of Sweden med en skøn og naturlig duft af...