Aftershave m/ abrikos olie - Antica Barbieria Colla

450,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En unik aftershave med nærende abrikos olie fremstillet efter gamle traditionelle opskrifter fra det italienske firma Antica Barbieria Colla, Milano, der siden 1904 har fremstillet nogle af de bedste plejeprodukter, der kun anvendes i deres berømte salon i Milano.

Udsolgt

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Denne aftershave med plejende abrikos olie fra Antica Barbieria Colla er fremstillet uden alkohol.

Den køler huden, får den til at slappe af, og giver "nyt liv" i ansigtet efter barbering. Den kan anvendes til selv de mest følsomme hudtyper.

Abrikosolie giver næring uden af tilstoppe hudens porer. Abrikos olie er en mild olie, der er meget identisk hudens egne PH-værdi. Den er ikke fedtende, og er rig på vitamin E.

Leveres i en flot eksklusiv æske.

Størrelse: 100 ml.

Fremstillet i Italien.

Antica Barbieria Colla blev grundlagt i 1904 af Dino Colla. Siden 1949 er den berømte salon drevet af Franco Bompieri. Salonen ligger lige bag La Scala i Milano, og deres kunder tæller mange berømtheder indenfor showbusiness og politik. Hvert produkt er unikt fremstillet efter gamle traditionelle opskrifter med et moderne twist. Antica Barbieria Collas produkter oser af historie, kultur, luksus og kvalitet ned til mindste detalje.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Skæg Conditioner med...

262,00 DKK

En Skæg Balsam, der plejer og blødgør dit fuldskæg fra det italienske firma Antica Barbieria Colla, Milano, der siden 1904 har fremstillet nogle...