• Aftershave Balsam Trafalgar 100 ml, Truefitt & Hill
Aftershave Balsam Trafalgar 100 ml, Truefitt & Hill

Aftershave Balsam Trafalgar 100 ml, Truefitt & Hill

359,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En ikke olieholdig Aftershave Balsam, der har en rig og beroligende fugtighedsgivende effekt, og indeholder lanolin og aloe vera ekstrakt. Velegnet til alle hudtyper, især mænd med en sart og irriteret hud. Trafalgar Aftershave Balsam dufter af cedertræ og sandeltræ suppleret friske krydderurter.

Sidste elementer på lager

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Trafalgar Aftershave Balsam er med en praktisk spray til dosering, og leveres i en eksklusiv glasflaske med præget våbenskjold fra verdens ældste barbershop og kgl. hofleverandør til det britiske kongehus, Truefitt & Hill i London, der siden 1805 har fremstillet barberprodukter af meget høj kvalitet.

Sådan bruges den:

Hver gang du har barberet dig - Husk, at skylle dit ansigt i koldt vand for at lukke hudens porer og hårsække igen. Dup ansigtet tørt med et rent håndklæde og påfør herefter en lækker aftershave balsam, der plejer og fugter huden efter barbering, og efterlader den glat og velduftende hele dagen.

Trafalgar Aftershave Balsam har en virkelig lækker diskret maskulin duft, med noter af sandel- og cedertræ kombineret med grønne noter.

Dataark

Duftnote
Cedertræ

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Noberu of Sweden,...

177,65 DKK 209,00 DKK -15%

En plejende aftershave med de bedste ingredienser fra det svenske firma, Nõberu of Sweden med en frisk og livlig duft af appelsin, lime og...

ARLINGTON - Aftershave...

242,25 DKK 285,00 DKK -15%

En god plejende og håndrørt aftershave lotion med en naturlig mild antiseptisk virkning, der beroliger huden efter barbering. Duften er diskret...